Selecteer een pagina

Glaselementen, dak- en wandpanelen

Het plaatsen van glaselementen: een uiterst nauwkeurig werkje!

Wilt u glaselementen plaatsen, dan is dat een nauwkeurig karwei. Glaselementen zijn namelijk bijzonder kwetsbaar en is de kans op beschadigingen groot. Nog afgezien van de vertraging die er het gevolg van kan zijn. Scheepens Verreikers is specialist in deze problematiek en levert speciaal voor het plaatsen van glaselementen een hulpstuk dat aan de verreiker gemonteerd kan worden om zo schadevrij, gemakkelijk en veilig glas te monteren. Deze zogenaamde vacuümzuiger, hebben we speciaal voor het plaatsen van glas ontwikkeld.

Specificaties (in een apart kadertje)

  • Vacuüm zuiger                    –           360˚ draaibaar/90˚ kantelbaar
  • Verschillende afmetingen zuignappen voor diverse afmetingen
  • Afstandbediening
  • Werklast 750 kg
  • Geen uitvalbeveiliging nodig

Hulpstukken vereenvoudigen werk

Een roterende verreiker uitgevoerd met een vacuümzuiger zorgt voor een snelle en flexibele montage. De roterende verreiker is een veelzijdige machine die door zijn extra brede ruwe terreinbanden overal kan komen. De vacuümzuiger is 360 graden draaibaar en heeft om de 90 graden een blokkering. Daarnaast is de vacuümzuiger 90 graden kantelbaar. Twee gescheiden vacuümcircuits zorgen voor extra veiligheid, en maken uitvalbeveiliging overbodig.

Een van de hulpstukken die we aan de verreiker kunnen monteren is een vorkenbord of jib (hijsarm). Die vormt samen met verschillende hijskettingen en hijsstroppen de standaarduitrusting. Het monteren van gevelelementen is door gebruik van de afstandbediening ideaal doordat we bovenop het werk zitten, wat de communicatie makkelijker maakt. Gevolg? Minder kans op schade en snellere montage!

Betrouwbare partner

Wilt u ook graag schadevrij, veilig en gemakkelijk glasplaten monteren met een verreiker van Scheepens Verreikers, neem dan contact met ons op. Wij hebben ruime ervaring met verreikers. Bij ons werken alleen gecertificeerde machinisten, die allemaal het VCA-certificaat hebben en werken overeenkomstig VCA* standaarden.

U kunt onze verreikers per dag(deel) huren. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsopgave! (of prijs opnemen?)